A Review Of خواص چای سبز و عناب
A Review Of خواص چای سبز و عناب
Blog Article
این مواد مغذی با تنظیم تولید سیتوکین های التهابی به این امر دست می یابند.در مطالعات روی جوندگان، عصاره عناب برای سرکوب آزاد شدن هیستامین مشخص شد. هیستامین ترکیبی است که سلول ها در پاسخ به واکنش های التهابی آزاد می کنند. این میوه دارای خواص ضد حساسیت و جلوگیری از حساسیت مفرط است.
از دیگر خواص عناب میتوان به بهبود عملکرد خونرسانی و تنظیم گردش خون اشاره کرد که این موضوع به دلیل آهن و فسفر در عناب است.
مطالعه دیگری که در ایران انجام شد، توانایی عصاره عناب را در مهار گسترش ردههای سلولی تومور سرطانی به ویژه سرطان خون نشان داد.
درباره طریقه مصرف عناب برای لاغری باید گفت که عناب ممکن است میوه جدیدی برای برخی از شما به حساب آید. اگرچه میتوان آن را مانند هر میوه دیگری خورد، اما میتوانید آن را به روشهای دیگری نیز در رژیم غذایی خود بگنجانید.
در ادامه برایتان به طور کامل شرح میدهیم که خواص عناب چیست و چه کاربردهایی دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ارتباط عناب و دیابت مقاله خواص عناب برای دیابت را مطالعه کنید.
مطالعات آزمایشگاهی زیادی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلولهای سرطانی ثابت کرده است.
اما اگر به خوردن عناب علاقه دارید و نمیتوانید آن را ترک کنید، میتوانید برای مصرف آن با پزشک معالج خودتان مشورت نمایید تا به شما بگوید که آیا میتوانید عناب بخورید یا اجازه ندارید.
عناب تازه و خشک هر دو بهسبب ارزش غذاییشان نزد چینیها اهمیت فراوانی دارند.
همچنین مطالعات حیوانی نشان دادهاند که عصاره عناب ممکن است اثرات برخی داروهای ضد تشنج از جمله فنیتوئین، فنوباربیتال و کاربامازپین را تقویت کند.
مطالعات بیان می کنند که این میوه می تواند یک کاندید بالقوه در درمان بیماری های عصبی باشد.عناب همچنین ممکن است عملکرد آستروسیت هایی را که مسئول محافظت از نورون ها هستند، بهبود بخشد.
اگرچه، منابع و تحقیقات انجامشده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمیتوان با قطعیت دراینباره نظر داد.
عناب برای سلامت پوست مفید است. خواص ضد فواید عناب چیست التهابی و آنتی اکسیدانی عناب میتواند به درمان آکنه، لکهها و جای زخم کمک کند. با این حال، تحقیقات مستقلی در این زمینه وجود ندارد.
آهن و فسفر موجود در عناب باعث بهبود حرکت خون شما در رگها، افزایش اکسیژنرسانی به اندامهای بدن و رفع کمخونی میشود.